Nutriční hodnoty (Hovězí pikant (plátky z papiňáku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 493 kJ / 2 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 188,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,95 g |
Tuky | 150,39 g |
– nasycené | 68,99 g |
– nenasycené | 78,52 g |
–– mononenasycené | 64,47 g |
–– polynenasycené | 14,06 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 8,78 g |
Cholesterol | 507 mg |
Sodík | 3,98 g |
Sůl | 9,60 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 6,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mladého předního hovězího masa | Hovězí kýta | 600 g |
150 g 150 g gazdovské slaniny | Špek | 150 g |
150 g 150 g loveckého salámu | Suchý salám | 150 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 kl 1 kl sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1/2 kl 1/2 kl drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
1/2 kl 1/2 kl mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
2 pl 2 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |