Nutriční hodnoty (Mleté maso se zeleninou na pánvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 207 kJ / 1 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,72 g |
| Tuky | 34,84 g |
| – nasycené | 6,56 g |
| – nenasycené | 22,10 g |
| –– mononenasycené | 16,70 g |
| –– polynenasycené | 5,40 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 39,36 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 532 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 95,90 g |
| – cukry | 48,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g míchaného mletého masa | Vepřová plec | 500 g |
| 150 g 150 g hrášku (čerstvý nebo rozmražený) | Hrášek zelený | 150 g |
| 250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
| 1 1 strouček česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 svazek 1 svazek petržele | Petržel kořenová čerstvá | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |