Nutriční hodnoty (Jelení kýta s okurkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 930 kJ / 1 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 144,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 88,90 g |
| – nasycené | 48,70 g |
| – nenasycené | 35,89 g |
| –– mononenasycené | 30,94 g |
| –– polynenasycené | 4,95 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 432 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,15 g |
| Sacharidy | 9,55 g |
| – cukry | 9,50 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g jelení kýty | Jelení kýta | 600 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| koření na divočinu | Provensálské koření | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 2,5 dcl 2,5 dcl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |