Nutriční hodnoty (Jablečný cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 669 kJ / 3 028 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,49 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,55 g |
| Tuky | 197,98 g |
| – nasycené | 113,93 g |
| – nenasycené | 77,57 g |
| –– mononenasycené | 56,43 g |
| –– polynenasycené | 21,14 g |
| ––– omega 3 | 1,62 g |
| Vláknina | 20,85 g |
| Cholesterol | 509 mg |
| Sodík | 384 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 221,06 g |
| – cukry | 142,31 g |
| ––– laktóza | 38,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g sušenek Lotus | Sušenka | 200 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 4 4 jablka (nejlépe zelená) | Jablko čerstvé | 600 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla vrchovatá | Máslo kravské | 10 g |
| 500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| cukr krupice dle chuti | Cukr bílý | |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| trochu trochu citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 6 plátků 6 plátků želatiny (Dr. Oetker) | Želatina vepřová |