Nutriční hodnoty (Hovězí pupek na jalovčinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 234 kJ / 2 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 217,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 198,17 g |
| – nasycené | 94,06 g |
| – nenasycené | 101,06 g |
| –– mononenasycené | 82,03 g |
| –– polynenasycené | 19,03 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 640 mg |
| Sodík | 3,91 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 6,50 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího pupku (2 pláty) | Hovězí pupek | 1000 g |
| 15 kuliček 15 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 20 dkg 20 dkg Lopenické slaniny | Špek | 200 g |
| 3 3 vrchovaté lžičky koření Roštěnky (Avokádo) | Koření Argentina | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |