Nutriční hodnoty (Hovězí pupek na jalovčinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 234 kJ / 2 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 217,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 198,17 g |
– nasycené | 94,06 g |
– nenasycené | 101,06 g |
–– mononenasycené | 82,03 g |
–– polynenasycené | 19,03 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 3,91 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 6,50 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího pupku (2 pláty) | Hovězí pupek | 1000 g |
15 kuliček 15 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
20 dkg 20 dkg Lopenické slaniny | Špek | 200 g |
3 3 vrchovaté lžičky koření Roštěnky (Avokádo) | Koření Argentina | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |