Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-pudinkový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 172 kJ /
280 kcal
Bílkoviny20,40 g
– z toho živočišné bílkoviny20,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky9,00 g
– nasycené6,00 g
– nenasycené2,64 g
–– mononenasycené2,40 g
–– polynenasycené0,24 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy29,40 g
– cukry29,40 g
––– laktóza29,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g čokoládového dortového korpusu
1,5 1,5 čokoládového pudinkového prášku Puding v prášku
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
250 g 250 g čerstvých jahod Jahody čerstvé 250 g
10 g 10 g cukrárenského želé na dorty Želatina cukrářská
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
1 lžíce 1 lžíce jahodového sirupu Sirup jahodový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.