Nutriční hodnoty (Jahodovo-pudinkový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 172 kJ / 280 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 20,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,40 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 9,00 g | 
| – nasycené | 6,00 g | 
| – nenasycené | 2,64 g | 
| –– mononenasycené | 2,40 g | 
| –– polynenasycené | 0,24 g | 
| ––– omega 3 | 0,06 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 36 mg | 
| Sodík | 243 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 29,40 g | 
| – cukry | 29,40 g | 
| ––– laktóza | 29,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 350 g 350 g čokoládového dortového korpusu | ||
| 1,5 1,5 čokoládového pudinkového prášku | Puding v prášku | |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g | 
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml | 
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml | 
| 250 g 250 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 250 g | 
| 10 g 10 g cukrárenského želé na dorty | Želatina cukrářská | |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml | 
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce jahodového sirupu | Sirup jahodový | 
 
	