Nutriční hodnoty (Buřtíková polévka s celerem a hlívou ústřičnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 123 kJ / 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,55 g |
| Tuky | 2,03 g |
| – nasycené | 0,54 g |
| – nenasycené | 1,32 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 0,94 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 33,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 549 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 36,34 g |
| – cukry | 14,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 buřt | Párek vepřový | |
| 1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
| hrst hrst hlívy | Hlíva ústřičná syrová | |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |