Nutriční hodnoty (Křehký koláč s karamelovým pudingem, ovocem a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 003 kJ / 6 215 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 89,13 g |
| Tuky | 92,75 g |
| – nasycené | 16,96 g |
| – nenasycené | 66,15 g |
| –– mononenasycené | 54,95 g |
| –– polynenasycené | 11,20 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 42,70 g |
| Cholesterol | 679 mg |
| Sodík | 603 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 1 195,08 g |
| – cukry | 629,48 g |
| ––– laktóza | 25,73 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 250 -300 ml 250 -300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 275 ml |
| 3 3 hrušky + 1-2 jablka (nebo jiné ovoce) | Hruška čerstvá | 390 g |
| 100 g 100 g mletých oříšků | Lískový ořech | 100 g |
| kokos + 2 PL 2 PL rumové esence nebo rumu | Aroma rumové | |
| 1 1 karamelový pudink DR. OETKER | Puding v prášku | |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 PL 2 PL cukru | Cukr bílý | 50 g |
| + máslo na vymazání plechu | Máslo kravské |