Nutriční hodnoty (Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 783 kJ / 1 621 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,88 g |
| Tuky | 31,68 g |
| – nasycené | 9,31 g |
| – nenasycené | 14,22 g |
| –– mononenasycené | 10,25 g |
| –– polynenasycené | 3,97 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 13,75 g |
| Cholesterol | 795 mg |
| Sodík | 839 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 272,05 g |
| – cukry | 180,95 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
| 125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské |