Nutriční hodnoty (Jarní salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 734 kJ / 175 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
| Tuky | 10,73 g |
| – nasycené | 1,47 g |
| – nenasycené | 9,20 g |
| –– mononenasycené | 7,84 g |
| –– polynenasycené | 1,36 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 6,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 12,02 g |
| – cukry | 9,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 10 koleček 10 koleček pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| zelená nať řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |