Nutriční hodnoty (Rebarborová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 103 kJ / 4 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,99 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,50 g |
| Tuky | 116,56 g |
| – nasycené | 61,71 g |
| – nenasycené | 45,05 g |
| –– mononenasycené | 35,90 g |
| –– polynenasycené | 9,15 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 899 mg |
| Sůl | 2,72 g |
| Sacharidy | 768,23 g |
| – cukry | 415,33 g |
| ––– laktóza | 6,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 600 g |
| 150 g 150 g krupicového cukru (podle potřeby i více) | Cukr bílý | 150 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 200-250 g 200-250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 225 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 125 ml 125 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
| trocha trocha vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
| trocha trocha skořicového cukru (po upečení) | Cukr skořicový |