Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 103 kJ /
4 566 kcal
Bílkoviny94,49 g
– z toho živočišné bílkoviny30,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,50 g
Tuky116,56 g
– nasycené61,71 g
– nenasycené45,05 g
–– mononenasycené35,90 g
–– polynenasycené9,15 g
––– omega 30,90 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 899 mg
Sůl2,72 g
Sacharidy768,23 g
– cukry415,33 g
––– laktóza6,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g rebarbory Rebarbora čerstvá 600 g
150 g 150 g krupicového cukru (podle potřeby i více) Cukr bílý 150 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
200-250 g 200-250 g krupicového cukru Cukr bílý 225 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
125 ml 125 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
trocha trocha vanilkového cukru Cukr vanilkový
trocha trocha skořicového cukru (po upečení) Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.