Nutriční hodnoty (Pařížský salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 390 kJ / 3 200 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 119,75 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,54 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,21 g | 
| Tuky | 280,13 g | 
| – nasycené | 41,15 g | 
| – nenasycené | 210,60 g | 
| –– mononenasycené | 68,49 g | 
| –– polynenasycené | 142,11 g | 
| ––– omega 3 | 3,68 g | 
| Vláknina | 18,37 g | 
| Cholesterol | 1,37 g | 
| Sodík | 5,81 g | 
| Sůl | 14,93 g | 
| Sacharidy | 42,02 g | 
| – cukry | 11,36 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 25 dkg 25 dkg Vysočiny | Suchý salám | 250 g | 
| 4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 3 PL 3 PL sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 45 g | 
| 200 ml 200 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 200 g | 
| 100 ml 100 ml majonézy | Majonéza | 100 g | 
| 2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g | 
| 2 PL 2 PL Worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml | 
| 1 KL 1 KL cukru | Cukr bílý | 5 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |