Nutriční hodnoty (Pařížský salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 390 kJ / 3 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,21 g |
| Tuky | 280,13 g |
| – nasycené | 41,15 g |
| – nenasycené | 210,60 g |
| –– mononenasycené | 68,49 g |
| –– polynenasycené | 142,11 g |
| ––– omega 3 | 3,68 g |
| Vláknina | 18,37 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 5,81 g |
| Sůl | 14,93 g |
| Sacharidy | 42,02 g |
| – cukry | 11,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 25 dkg 25 dkg Vysočiny | Suchý salám | 250 g |
| 4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 PL 3 PL sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 45 g |
| 200 ml 200 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 200 g |
| 100 ml 100 ml majonézy | Majonéza | 100 g |
| 2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 2 PL 2 PL Worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 1 KL 1 KL cukru | Cukr bílý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |