Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s mořskými plody)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 794 kJ / 429 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 32,03 g |
| – nasycené | 4,41 g |
| – nenasycené | 27,53 g |
| –– mononenasycené | 23,55 g |
| –– polynenasycené | 3,98 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,87 g |
| – cukry | 20,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 sáček 1 sáček mražené mořské plody | Oliheň | |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 8 8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 240 g |
| směs listových salátů | Salát listový čerstvý | |
| 2 PL 2 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| hrst hrst jemně nasekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 3 snítky 3 snítky nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 2 KL 2 KL cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 2 KL 2 KL balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
| špetku špetku soli | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |