Nutriční hodnoty (Židovský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 102 kJ / 263 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 24,40 g |
| – nasycené | 3,08 g |
| – nenasycené | 19,26 g |
| –– mononenasycené | 5,44 g |
| –– polynenasycené | 13,82 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 2,80 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 6,15 g |
| – cukry | 2,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 200 g |
| vařené těstoviny (přiměřeně) | Těstoviny pšeničné | |
| smetanový křen cca 2 lžíce lžíce | Křen sterilovaný | |
| červené fazole v nálevu (1 plechovka) | Fazole červená ledvina sterilované | |
| cca 2 lžíce 2 lžíce majolky | Majonéza | 30 g |
| hrst hrst rozinek | Rozinky |