Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jeden menší čtyřpatrák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 474 kJ /
2 981 kcal
Bílkoviny94,38 g
– z toho živočišné bílkoviny78,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,26 g
Tuky106,35 g
– nasycené23,65 g
– nenasycené58,04 g
–– mononenasycené30,46 g
–– polynenasycené27,57 g
––– omega 33,63 g
Vláknina13,70 g
Cholesterol 2,33 g
Sodík 900 mg
Sůl1,89 g
Sacharidy404,85 g
– cukry376,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Na spodní korpus: 9 vajec Vejce slepičí
9 PL 9 PL ml. cukru Cukr bílý 225 g
6 6 PL polohrubé mouky + 1 malá lžička sody Mouka pšeničná polohrubá
3 PL 3 PL ořechů(mleté) Vlašské ořechy 45 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 PL 6 PL ml. cukru Cukr bílý 150 g
6 6 PL pol.mouky + necelá lžička sody Jedlá soda
2 PL 2 PL kakaa Kakao prášek 50 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 PL 3 PL ml.cukru
3 3 PL pol. mouky + půl lžičenky sody Mouka pšeničná polohrubá
2 PL 2 PL kávy - já dávám rozpustné (Velvet) Káva espresso 30 ml
Čtvrtý korpus je sestaven z prvního korpusu,ovšem jen ze sedmi vajec a na klasickém plechu,dortík jsem vykrojila podle kulaté šablony po obvodu dortového stojanu tzn. 3 kola.

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.