Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s oreganovým vejcem a klobáskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 838 kJ / 1 634 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,62 g |
| Tuky | 157,33 g |
| – nasycené | 72,38 g |
| – nenasycené | 76,50 g |
| –– mononenasycené | 65,06 g |
| –– polynenasycené | 11,44 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 908 mg |
| Sodík | 2,71 g |
| Sůl | 6,63 g |
| Sacharidy | 19,08 g |
| – cukry | 6,88 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší plátky z vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla (na míchaná vejce) | Máslo kravské | 10 g |
| 1/2 1/2 malé cibule (na míchaná vejce) | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 1 domácí klobáska | Klobása | |
| 150 g 150 g uzeného špeku | Špek | 150 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 větvičky 4 větvičky čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| masový vývar | Vývar masový | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| máslo | Máslo kravské |