Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie6 125 kJ /
1 464 kcal
Bílkoviny201,76 g
– z toho živočišné bílkoviny189,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,86 g
Tuky42,66 g
– nasycené14,73 g
– nenasycené21,36 g
–– mononenasycené17,44 g
–– polynenasycené3,91 g
––– omega 30,15 g
Vláknina22,87 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 3,15 g
Sůl7,10 g
Sacharidy58,00 g
– cukry32,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hovězího masa Hovězí kýta 300 g
300 g 300 g vepřového masa Vepřová kýta 300 g
300 g 300 g uzeného masa Vepřová plec uzená 300 g
2 2 klobásy Klobása
200 g 200 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
200 g 200 g červené řepy Červená řepa čerstvá 200 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 lžíce 1 lžíce octu Ocet lihový 15 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
celé nové koření Nové koření
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
smetana Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.