Nutriční hodnoty (Boršč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 6 125 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 201,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 189,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,86 g |
Tuky | 42,66 g |
– nasycené | 14,73 g |
– nenasycené | 21,36 g |
–– mononenasycené | 17,44 g |
–– polynenasycené | 3,91 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 22,87 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 7,10 g |
Sacharidy | 58,00 g |
– cukry | 32,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hovězího masa | Hovězí kýta | 300 g |
300 g 300 g vepřového masa | Vepřová kýta | 300 g |
300 g 300 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 300 g |
2 2 klobásy | Klobása | |
200 g 200 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
200 g 200 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 200 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce octu | Ocet lihový | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
celé nové koření | Nové koření | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
smetana | Smetana kravská sladká 12% |