Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s klobáskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 461 kJ / 2 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 169,06 g |
– nasycené | 83,10 g |
– nenasycené | 77,48 g |
–– mononenasycené | 59,20 g |
–– polynenasycené | 18,28 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 7,73 g |
Sůl | 18,53 g |
Sacharidy | 43,80 g |
– cukry | 18,32 g |
––– laktóza | 17,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky kuřecích prsíček | Kuře prso | |
2 nožičky 2 nožičky pikantní klobásky | Klobása | 440 g |
100 g 100 g farmářské slaniny | Špek | 100 g |
6 6 větších žampionů | Žampion čerstvý | |
2 2 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžičky 2 lžičky živáňského koření | Koření Argentina | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |