Nutriční hodnoty (Cukety, krevety, pesto a špagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 851 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,73 g |
Tuky | 61,36 g |
– nasycené | 18,13 g |
– nenasycené | 37,07 g |
–– mononenasycené | 32,36 g |
–– polynenasycené | 4,71 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 6,27 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 857 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 13,48 g |
– cukry | 4,11 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6-8 6-8 nakládaných sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
2 kl 2 kl kaparů | Kapary | 10 g |
2 2 sardelové filety | Sardel | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
50 g 50 g parmazánu | Parmezán | 50 g |
3-4 pl 3-4 pl olivového oleje | Olej olivový | 38.5 ml |
8-10 8-10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
hrst hrst vyloupaných krevet | Krevety loupané | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
dle chuti černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý |