Nutriční hodnoty (Kančí ( vepřové) na celeru a hrubozrnné hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 942 kJ / 942 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 117,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,03 g |
| Tuky | 36,98 g |
| – nasycené | 20,22 g |
| – nenasycené | 14,52 g |
| –– mononenasycené | 10,64 g |
| –– polynenasycené | 3,88 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 16,35 g |
| Cholesterol | 315 mg |
| Sodík | 574 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 22,82 g |
| – cukry | 17,21 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kančího masa ( nebo vepřového) | Kanec kýta | 500 g |
| - já použila zbytek plece a kýty | Vepřová plec | |
| 1/2 1/2 většího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 polévková lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| snítka snítka čerstvé saturejky | Saturejka sušená | |
| 250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |