Nutriční hodnoty (Kapustový prejt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 827 kJ / 1 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 156,38 g |
| – nasycené | 68,85 g |
| – nenasycené | 77,07 g |
| –– mononenasycené | 65,20 g |
| –– polynenasycené | 11,87 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 2,80 g |
| Sůl | 6,84 g |
| Sacharidy | 13,45 g |
| – cukry | 0,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velká kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| strouhanka (dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
| 150 g 150 g anglické slaniny (nemusí být) | Anglická slanina | 150 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na vymazání pekáčku | Olej řepkový | |
| máslo (dle potřeby) | Máslo kravské |