Nutriční hodnoty (Kapustový prejt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 827 kJ / 1 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 156,38 g |
– nasycené | 68,85 g |
– nenasycené | 77,07 g |
–– mononenasycené | 65,20 g |
–– polynenasycené | 11,87 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 6,84 g |
Sacharidy | 13,45 g |
– cukry | 0,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velká kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
strouhanka (dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
150 g 150 g anglické slaniny (nemusí být) | Anglická slanina | 150 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na vymazání pekáčku | Olej řepkový | |
máslo (dle potřeby) | Máslo kravské |