Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustový prejt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 827 kJ /
1 632 kcal
Bílkoviny42,07 g
– z toho živočišné bílkoviny39,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky156,38 g
– nasycené68,85 g
– nenasycené77,07 g
–– mononenasycené65,20 g
–– polynenasycené11,87 g
––– omega 30,26 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 2,80 g
Sůl6,84 g
Sacharidy13,45 g
– cukry0,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velká kapusta Kapusta hlávková čerstvá
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
strouhanka (dle potřeby) Strouhanka pšeničná
150 g 150 g anglické slaniny (nemusí být) Anglická slanina 150 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej na vymazání pekáčku Olej řepkový
máslo (dle potřeby) Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.