Nutriční hodnoty (Smažený vepřový "španělák")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 30,24 g |
| – nasycené | 7,28 g |
| – nenasycené | 14,00 g |
| –– mononenasycené | 11,20 g |
| –– polynenasycené | 2,80 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 398 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 2,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| uzený špek | Špek | |
| 2 2 vejce uvařená na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| kyselé okurky (nakladačky) | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 kvalitní špekáčky | Špekáček | |
| 2 2 vejce na obalení | Vejce slepičí | 140 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| brambory | Brambor zimní |