Nutriční hodnoty (Smažený vepřový "španělák")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 30,24 g |
– nasycené | 7,28 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 11,20 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
uzený špek | Špek | |
2 2 vejce uvařená na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
kyselé okurky (nakladačky) | Okurka polní zavařená | |
2 2 kvalitní špekáčky | Špekáček | |
2 2 vejce na obalení | Vejce slepičí | 140 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
brambory | Brambor zimní |