Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 547 kJ / 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 83,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,23 g |
| Tuky | 28,39 g |
| – nasycené | 6,93 g |
| – nenasycené | 20,14 g |
| –– mononenasycené | 14,50 g |
| –– polynenasycené | 5,64 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 0,06 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 995 mg |
| Sůl | 2,44 g |
| Sacharidy | 4,71 g |
| – cukry | 3,35 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250-300 g 250-300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 275 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 špetky 2 špetky kari koření | Kari | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 2 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 2 plátky 2 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 40 g |
| 50 g 50 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 2 2 kompotované broskve | Broskev zavařená | |
| drůbeží vývar nebo voda | Vývar kuřecí |