Nutriční hodnoty (Salát Nicoise)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 272 kJ / 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,12 g |
Tuky | 48,86 g |
– nasycené | 9,88 g |
– nenasycené | 32,38 g |
–– mononenasycené | 25,82 g |
–– polynenasycené | 6,57 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 13,36 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 5,28 g |
Sacharidy | 38,43 g |
– cukry | 11,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 250 g |
2 2 ve slupce uvařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
50 g 50 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 50 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
100 g 100 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
1 lžička 1 lžička vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 krabička 1 krabička tuňáka v oleji (nebo ve vlastní šťávě) | Tuňák v oleji | |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g ančoviček | Ančovičky v oleji | 50 g |