Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát Nicoise)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 272 kJ /
782 kcal
Bílkoviny40,48 g
– z toho živočišné bílkoviny31,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,12 g
Tuky48,86 g
– nasycené9,88 g
– nenasycené32,38 g
–– mononenasycené25,82 g
–– polynenasycené6,57 g
––– omega 30,69 g
Vláknina13,36 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 2,29 g
Sůl5,28 g
Sacharidy38,43 g
– cukry11,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky ledového salátu Salát ledový čerstvý 250 g
2 2 ve slupce uvařené brambory Brambor zimní 100 g
50 g 50 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 50 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
100 g 100 g černých oliv Olivy čerstvé zralé 100 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1 lžička 1 lžička vinného octa Ocet vinný bílý 5 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 krabička 1 krabička tuňáka v oleji (nebo ve vlastní šťávě) Tuňák v oleji
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g ančoviček Ančovičky v oleji 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.