Nutriční hodnoty (Kapiová sombréra, tak trochu mexická)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 837 kJ / 1 395 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
| Tuky | 79,00 g |
| – nasycené | 25,60 g |
| – nenasycené | 48,00 g |
| –– mononenasycené | 36,50 g |
| –– polynenasycené | 11,50 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 70,00 g |
| – cukry | 60,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kapie | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 1 1 malá plechovka sterilované kukuřice (nebo několik lžic mražené) | Kukuřice sterilovaná | |
| 3 3 žampiony | Žampion čerstvý | |
| kousek kousek feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské |