Nutriční hodnoty (Kapiová sombréra, tak trochu mexická)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 837 kJ / 1 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
Tuky | 79,00 g |
– nasycené | 25,60 g |
– nenasycené | 48,00 g |
–– mononenasycené | 36,50 g |
–– polynenasycené | 11,50 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kapie | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
1 1 malá plechovka sterilované kukuřice (nebo několik lžic mražené) | Kukuřice sterilovaná | |
3 3 žampiony | Žampion čerstvý | |
kousek kousek feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské |