Nutriční hodnoty (Závin s uzeninou, paprikou a čedarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 944 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 49,41 g |
– nasycené | 30,41 g |
– nenasycené | 15,73 g |
–– mononenasycené | 13,53 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 409 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 15,40 g |
– cukry | 14,25 g |
––– laktóza | 5,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 listové těsto | Listové těsto | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 špekáčky | Špekáček | |
pokrájená slanina | Špek | |
1/2 1/2 většího pórku | Pórek čerstvý | |
150 g 150 g nahrubo nastrouhaného Čedaru | Čedar | 150 g |
1 1 větší pokrájená žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
papriková pomazánka Saba nebo Harissa | Pasta papriková | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
hladká mouka na vál | Mouka pšeničná hladká |