Nutriční hodnoty (Znojemský vepřový závitek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 432 kJ / 1 776 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 156,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,97 g |
| Tuky | 104,86 g |
| – nasycené | 41,22 g |
| – nenasycené | 53,38 g |
| –– mononenasycené | 40,59 g |
| –– polynenasycené | 12,79 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 851 mg |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 5,02 g |
| Sacharidy | 49,50 g |
| – cukry | 11,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty (4 větší plátky) | Vepřová kýta | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 10 g 10 g sardelové pasty | Sardelová pasta | 10 g |
| 50 g 50 g měkkého salámu-plátky (nebo šunka) | ||
| 60 g 60 g sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 60 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 60 g 60 g sádla (nebo olej) | Sádlo vepřové | 60 g |
| 50 g 50 g suché jíšky (nebo hladké mouky) | Jíška máslová | |
| vývar z vepřových kostí | Kost vepřová |