Nutriční hodnoty (Sypaný jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 19 025 kJ / 4 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,00 g |
| Tuky | 212,47 g |
| – nasycené | 134,43 g |
| – nenasycené | 73,53 g |
| –– mononenasycené | 65,53 g |
| –– polynenasycené | 8,00 g |
| ––– omega 3 | 1,02 g |
| Vláknina | 38,00 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 594,00 g |
| – cukry | 303,33 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 2 sklenice 2 sklenice polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 1 sklenice 1 sklenice cukru (300 ml) | Cukr bílý | 200 g |