Nutriční hodnoty (Pečený králík na česneku, víně a čerstvé majoránce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 314 kJ / 3 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,40 g |
| Tuky | 339,72 g |
| – nasycené | 164,86 g |
| – nenasycené | 170,86 g |
| –– mononenasycené | 145,00 g |
| –– polynenasycené | 25,86 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 27,20 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 6,45 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 72,30 g |
| – cukry | 4,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| králičí zadní stehna | Králík stehna | |
| králičí hřbet | Králík hřbet | |
| 400 g 400 g zauzené farmářské slaniny | Špek | 400 g |
| 1 1 pořádná hrst čerstvé majoránky | Majoránka čerstvá | |
| 2 palice 2 palice českého česneku | Česnek čerstvý | 180 g |
| 300 ml 300 ml suchého růžového vína | Víno růžové suché | 300 ml |
| 1 PL 1 PL uzené červené papriky | Paprika uzená | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |