Nutriční hodnoty (Pečený králík na česneku, víně a čerstvé majoránce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 314 kJ / 3 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 339,72 g |
– nasycené | 164,86 g |
– nenasycené | 170,86 g |
–– mononenasycené | 145,00 g |
–– polynenasycené | 25,86 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 6,45 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 72,30 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
králičí zadní stehna | Králík stehna | |
králičí hřbet | Králík hřbet | |
400 g 400 g zauzené farmářské slaniny | Špek | 400 g |
1 1 pořádná hrst čerstvé majoránky | Majoránka čerstvá | |
2 palice 2 palice českého česneku | Česnek čerstvý | 180 g |
300 ml 300 ml suchého růžového vína | Víno růžové suché | 300 ml |
1 PL 1 PL uzené červené papriky | Paprika uzená | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín |