Nutriční hodnoty (Kdoulový krém - polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 131 kJ / 1 465 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
| Tuky | 87,86 g |
| – nasycené | 55,04 g |
| – nenasycené | 30,06 g |
| –– mononenasycené | 25,01 g |
| –– polynenasycené | 5,05 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 161,74 g |
| – cukry | 157,51 g |
| ––– laktóza | 6,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 ks 3 ks kdoule | Kdoule čerstvá | |
| voda | Voda | |
| 1 ks 1 ks skořice | Skořice ceylonská | |
| 6 ks 6 ks hřebíčků | Hřebíček | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cca 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
| 1-2 1-2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | |
| 250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |