Nutriční hodnoty (Sušené švestky a jablka v pečeném bůčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 25 190 kJ / 6 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 217,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,72 g |
Tuky | 466,66 g |
– nasycené | 127,61 g |
– nenasycené | 242,66 g |
–– mononenasycené | 197,15 g |
–– polynenasycené | 45,51 g |
––– omega 3 | 2,28 g |
Vláknina | 42,07 g |
Cholesterol | 741 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 199,95 g |
– cukry | 121,39 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřového bůčku vcelku | Vepřový bok | 1500 g |
100 g 100 g sušených švestek | Švestky sušené | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 2 kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
5 lžic 5 lžic strouhanky | Strouhanka pšeničná | 75 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
sůl | Sůl mořská |