Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sušené švestky a jablka v pečeném bůčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie25 190 kJ /
6 021 kcal
Bílkoviny235,36 g
– z toho živočišné bílkoviny217,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,72 g
Tuky466,66 g
– nasycené127,61 g
– nenasycené242,66 g
–– mononenasycené197,15 g
–– polynenasycené45,51 g
––– omega 32,28 g
Vláknina42,07 g
Cholesterol 741 mg
Sodík 1,62 g
Sůl2,82 g
Sacharidy199,95 g
– cukry121,39 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřového bůčku vcelku Vepřový bok 1500 g
100 g 100 g sušených švestek Švestky sušené 100 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 2 kyselejší jablka Jablko čerstvé 300 g
5 lžic 5 lžic strouhanky Strouhanka pšeničná 75 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.