Nutriční hodnoty (Sušené švestky a jablka v pečeném bůčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 25 190 kJ / 6 021 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 235,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 217,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,72 g |
| Tuky | 466,66 g |
| – nasycené | 127,61 g |
| – nenasycené | 242,66 g |
| –– mononenasycené | 197,15 g |
| –– polynenasycené | 45,51 g |
| ––– omega 3 | 2,28 g |
| Vláknina | 42,07 g |
| Cholesterol | 741 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 2,82 g |
| Sacharidy | 199,95 g |
| – cukry | 121,39 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg vepřového bůčku vcelku | Vepřový bok | 1500 g |
| 100 g 100 g sušených švestek | Švestky sušené | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 2 kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 5 lžic 5 lžic strouhanky | Strouhanka pšeničná | 75 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| sůl | Sůl mořská |