Nutriční hodnoty (Václavky na pórku s tarhoňou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 527 kJ / 1 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,28 g |
Tuky | 5,17 g |
– nasycené | 2,22 g |
– nenasycené | 1,36 g |
–– mononenasycené | 0,63 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 250,30 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
1 1 pórek (jen zelená část) | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
pepř | Pepř černý | |
300 g 300 g tarhoni | Těstoviny pšeničné | 300 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |