Nutriční hodnoty (Václavky na pórku s tarhoňou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 527 kJ / 1 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,28 g |
| Tuky | 5,17 g |
| – nasycené | 2,22 g |
| – nenasycené | 1,36 g |
| –– mononenasycené | 0,63 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 34,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 250,30 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g čerstvých václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
| 1 1 pórek (pouze zelená část) | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 300 g 300 g tarhoni | Těstoviny pšeničné | 300 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |