Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavky na pórku s tarhoňou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 527 kJ /
1 321 kcal
Bílkoviny52,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,28 g
Tuky5,17 g
– nasycené2,22 g
– nenasycené1,36 g
–– mononenasycené0,63 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,30 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy250,30 g
– cukry16,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g václavek Václavka čerstvá 500 g
1 1 pórek (jen zelená část) Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
pepř Pepř černý
300 g 300 g tarhoni Těstoviny pšeničné 300 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.