Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boršč pro lenochy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 487 kJ /
1 072 kcal
Bílkoviny97,16 g
– z toho živočišné bílkoviny93,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,56 g
Tuky61,34 g
– nasycené27,77 g
– nenasycené31,43 g
–– mononenasycené18,48 g
–– polynenasycené12,96 g
––– omega 30,18 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 404 mg
Sodík 3,91 g
Sůl9,00 g
Sacharidy29,80 g
– cukry10,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej na smažení Olej řepkový
2 nožky 2 nožky klobásy Klobása 440 g
2 2 červené řepy Červená řepa čerstvá
1/2 balíčku 1/2 balíčku mražené zeleniny pod svíčkovou Mrkev čerstvá
200 g 200 g mletého masa Vepřový ořez 200 g
100 g 100 g zelí syrové nebo kysané Zelí bílé čerstvé 100 g
kostka kostka bujónu Bujón hovězí
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
pár kuliček kuliček pepře Pepř černý
kuliček kuliček nového koření Nové koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.