Nutriční hodnoty (Boršč pro lenochy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 487 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,56 g |
Tuky | 61,34 g |
– nasycené | 27,77 g |
– nenasycené | 31,43 g |
–– mononenasycené | 18,48 g |
–– polynenasycené | 12,96 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 404 mg |
Sodík | 3,91 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 29,80 g |
– cukry | 10,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
2 nožky 2 nožky klobásy | Klobása | 440 g |
2 2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1/2 balíčku 1/2 balíčku mražené zeleniny pod svíčkovou | Mrkev čerstvá | |
200 g 200 g mletého masa | Vepřový ořez | 200 g |
100 g 100 g zelí syrové nebo kysané | Zelí bílé čerstvé | 100 g |
kostka kostka bujónu | Bujón hovězí | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
pár kuliček kuliček pepře | Pepř černý | |
pá kuliček kuliček nového koření | Nové koření |