Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort s myškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 459 kJ /
3 934 kcal
Bílkoviny64,03 g
– z toho živočišné bílkoviny64,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky320,86 g
– nasycené150,91 g
– nenasycené151,06 g
–– mononenasycené124,58 g
–– polynenasycené26,48 g
––– omega 36,36 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,21 g
Sodík 741 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy197,50 g
– cukry191,70 g
––– laktóza16,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
cukr krupice (o váze vajec bez skořápky) Cukr bílý
hladká mouka (o váze vajec bez skořápky) Mouka pšeničná hladká
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
špetka špetka soli Sůl mořská
pár kapek kapek vanilkové esence Aroma vanilkové
šťáva z malého mandarinkového kompotu Mandarinka zavařená
1 1 smetana - 33 % Smetana kravská sladká 12%
1 1 vanilkový pudink bez vaření Olé Puding v prášku
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
1 1 čokotyčinka Deli Čokoládová tyčinka
1 1 vanilkový pudinkový krém
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
pár kapek kapek vanilkové esence Aroma vanilkové
šťáva z 1 pomeranče Šťáva z pomeranče
kůra z 1 kůra z 1 pomeranče Pomeranč čerstvý
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
potahová hmota smarflex velvet Fondán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.