Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jabčák s krémovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 053 kJ /
1 208 kcal
Bílkoviny37,57 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,71 g
Tuky21,70 g
– nasycené6,97 g
– nenasycené9,48 g
–– mononenasycené6,90 g
–– polynenasycené2,58 g
––– omega 30,17 g
Vláknina13,75 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 322 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy208,65 g
– cukry97,17 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
350 g 350 g pokrájených oloupaných jablek Jablko čerstvé 350 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g cukr moučka Cukr bílý 50 g
3 lžíce 3 lžíce teplé vody Voda 54 ml
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
strouhaná čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.