Nutriční hodnoty (Jabčák s krémovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 053 kJ / 1 208 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,71 g |
| Tuky | 21,70 g |
| – nasycené | 6,97 g |
| – nenasycené | 9,48 g |
| –– mononenasycené | 6,90 g |
| –– polynenasycené | 2,58 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 13,75 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 208,65 g |
| – cukry | 97,17 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 350 g 350 g pokrájených oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g cukr moučka | Cukr bílý | 50 g |
| 3 lžíce 3 lžíce teplé vody | Voda | 54 ml |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| strouhaná čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |