Nutriční hodnoty (Thajská dýňová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 548 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,30 g |
| Tuky | 2,60 g |
| – nasycené | 1,30 g |
| – nenasycené | 0,65 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 30,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 61,10 g |
| – cukry | 28,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg máslové dýně (může být i hokaido) | Dýně máslová čerstvá | 1000 g |
| 2 lžičky 2 lžičky červené kari pasty | Curry pasta | 10 g |
| 1 plechovka 1 plechovka kokosového mléka | Nápoj kokosový | |
| 1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| trocha trocha vody | Voda |