Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Noky v červeném zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 534 kJ /
2 757 kcal
Bílkoviny57,73 g
– z toho živočišné bílkoviny8,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,91 g
Tuky91,53 g
– nasycené22,38 g
– nenasycené63,37 g
–– mononenasycené37,97 g
–– polynenasycené25,41 g
––– omega 33,80 g
Vláknina49,74 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 7,09 g
Sůl18,39 g
Sacharidy401,82 g
– cukry114,19 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
sůl Sůl mořská
600 g 600 g hlávkového červeného zelí Zelí červené čerstvé 600 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
100 ml 100 ml jablečného moštu nebo šťávy Šťáva z jablka 100 ml
200 ml 200 ml zeleninového bujónu nebo vývaru Bujón zeleninový 200 g
3 3 hřebíčky ( né 1OO!!! koření mám na mysli ) Hřebíček
1 1 celou skořici ( svitek ) Skořice ceylonská
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
hrst hrst vlašských ořechů ( vel. rukou č. 6, nebo si odvažte 30 g ) Vlašské ořechy
1-3 lžíce 1-3 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 24 g
1-3 lžíce 1-3 lžíce jablečného octa ( může být i vinný bílý ) Ocet jablečný 30 ml
sůl dle potřeby Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.