Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Davidův segedinský gulášek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie14 530 kJ /
3 473 kcal
Bílkoviny262,25 g
– z toho živočišné bílkoviny247,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,25 g
Tuky228,34 g
– nasycené65,10 g
– nenasycené114,45 g
–– mononenasycené91,18 g
–– polynenasycené23,27 g
––– omega 31,30 g
Vláknina32,95 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 822 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy84,50 g
– cukry24,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg vepřového bůčku (nejlépe ořez) Vepřový bok 500 g
0,5 kg 0,5 kg vepřové krkovice Vepřová krkovice 500 g
4-5 ks 4-5 ks cibule(nejlépe když je červená)
3 lžíce 3 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 30 g
1 1 nakrájená feferonka Chilli paprička čerstvá
2 paličky 2 paličky česneku Česnek čerstvý 160 g
cukr krystal Cukr bílý
sůl Sůl mořská
mletý čerstvý pepř Pepř černý mletý
4-6 4-6 bobkových listů Bobkový list sušený
cca 5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
cca 5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
250 g 250 g vepřových kostí na vývar Kost vepřová 250 g
1 ks 1 ks citrónu Citrón čerstvý 125 g
sádlo Sádlo vepřové
cca 0,25 ml cca 0,25 ml a více smetany Smetana kravská sladká 12%
1 1 zavařovačka kysaného zelí podle libosti Zelí bílé kvašené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.