Nutriční hodnoty (Bavorský knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 026 kJ / 1 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,60 g |
Tuky | 13,61 g |
– nasycené | 3,17 g |
– nenasycené | 6,33 g |
–– mononenasycené | 3,58 g |
–– polynenasycené | 2,75 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 376,90 g |
– cukry | 15,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
4 4 syrové brambory (obojí středně velké) | Brambor zimní | 200 g |
350 g 350 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 350 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový |