Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorský knedlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 026 kJ /
1 918 kcal
Bílkoviny60,28 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,60 g
Tuky13,61 g
– nasycené3,17 g
– nenasycené6,33 g
–– mononenasycené3,58 g
–– polynenasycené2,75 g
––– omega 30,22 g
Vláknina23,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 754 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy376,90 g
– cukry15,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vařené brambory Brambor zimní 200 g
4 4 syrové brambory (obojí středně velké) Brambor zimní 200 g
350 g 350 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 350 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
lžička lžička soli Sůl mořská
lžíce lžíce oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.