Nutriční hodnoty (Bavorský knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 026 kJ / 1 918 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,60 g |
| Tuky | 13,61 g |
| – nasycené | 3,17 g |
| – nenasycené | 6,33 g |
| –– mononenasycené | 3,58 g |
| –– polynenasycené | 2,75 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 23,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 754 mg |
| Sůl | 1,72 g |
| Sacharidy | 376,90 g |
| – cukry | 15,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 4 4 syrové brambory (obojí středně velké) | Brambor zimní | 200 g |
| 350 g 350 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 350 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| lžíce lžíce oleje | Olej řepkový |