Nutriční hodnoty (Italská pizza (Neapol)- 2*30cm)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 342 kJ / 1 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,18 g |
| Tuky | 26,49 g |
| – nasycené | 4,19 g |
| – nenasycené | 20,69 g |
| –– mononenasycené | 15,00 g |
| –– polynenasycené | 5,69 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 28,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,25 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 317,28 g |
| – cukry | 37,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
| 1 1 nadrobno nakrájený stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 konzerva 1 konzerva (400 ml) nakrájených (celých) rajčat | Rajče červené čerstvé | 425 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| oregano | Oregano sušené | |
| 16 g 16 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 16 g |
| 270 ml 270 ml teplé (40 stupňů) vody | Voda | 270 ml |
| 250 g 250 g hladké bílé chlebové mouky !!! | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |