Nutriční hodnoty (Ptáčníkova houboroláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 036 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 180,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 132,72 g |
– nasycené | 52,88 g |
– nenasycené | 65,80 g |
–– mononenasycené | 56,24 g |
–– polynenasycené | 9,56 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece rozříznuté na roládu | Vepřová plec | 800 g |
100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
2 hrsti 2 hrsti sušených hub namočených do vody | Houby sušené směs | |
2 2 vařená vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
4 4 kvašáky nebo kyselé okurky nakrájené na tenké proužky | ||
Hořčice | Hořčice plnotučná | |
worchester | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín dle chuti | Kmín | |
Smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% |