Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlík z kapusty a dýně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 005 kJ /
2 869 kcal
Bílkoviny179,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny179,78 g
Tuky28,67 g
– nasycené4,82 g
– nenasycené22,66 g
–– mononenasycené7,88 g
–– polynenasycené14,78 g
––– omega 30,64 g
Vláknina226,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,08 g
Sacharidy360,91 g
– cukry45,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 máslová dýně Dýně máslová čerstvá
200 g 200 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 200 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
400 g 400 g sekaných rajčat Rajče červené sterilované 400 g
400 g 400 g bílých fazolí (v konzervě) Fazole bílé 400 g
400 g 400 g cizrny (v konzervě) Cizrna 400 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.