Nutriční hodnoty (Kotlík z kapusty a dýně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 005 kJ / 2 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 179,78 g |
Tuky | 28,67 g |
– nasycené | 4,82 g |
– nenasycené | 22,66 g |
–– mononenasycené | 7,88 g |
–– polynenasycené | 14,78 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 226,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,08 g |
Sacharidy | 360,91 g |
– cukry | 45,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 máslová dýně | Dýně máslová čerstvá | |
200 g 200 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 200 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
400 g 400 g sekaných rajčat | Rajče červené sterilované | 400 g |
400 g 400 g bílých fazolí (v konzervě) | Fazole bílé | 400 g |
400 g 400 g cizrny (v konzervě) | Cizrna | 400 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
olej | Olej řepkový |