Nutriční hodnoty (Kuřecí na bylinkách se zeleninovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 968 kJ / 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,15 g |
| Tuky | 1,80 g |
| – nasycené | 0,45 g |
| – nenasycené | 1,28 g |
| –– mononenasycené | 0,51 g |
| –– polynenasycené | 0,77 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 438 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 33,90 g |
| – cukry | 19,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 kuřecích horních stehen | ||
| koření Kuře 7 bylin (nebo provensálské bylinky) | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
| 150 g 150 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 150 g |
| 1 1 smetana na vaření (podle potřeby) | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |