Nutriční hodnoty (Bramborový chlebík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 249 kJ / 4 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 131,41 g |
| Tuky | 20,78 g |
| – nasycené | 3,83 g |
| – nenasycené | 14,26 g |
| –– mononenasycené | 3,12 g |
| –– polynenasycené | 11,14 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 73,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7,27 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 875,72 g |
| – cukry | 41,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g žitného kvásku | Kvásek žitný | 50 ml |
| 150 g 150 g celozrnné žitné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 150 g |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| 100 g 100 g celozrnné žitné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 100 g |
| 500 g 500 g nebělené pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 300-400 g 300-400 g celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 350 g |
| 400 g 400 g vařených a oloupaných brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 400 ml 400 ml vývaru z brambor | Vývar zeleninový | 400 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kmínu | Kmín | 15 g |
| 18 g 18 g soli | Sůl mořská | 18 g |