Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo jablečný srnčí hřbet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 422 kJ /
2 013 kcal
Bílkoviny50,74 g
– z toho živočišné bílkoviny8,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,05 g
Tuky16,94 g
– nasycené4,26 g
– nenasycené8,67 g
–– mononenasycené3,82 g
–– polynenasycené4,85 g
––– omega 30,50 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 119 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy403,31 g
– cukry160,41 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
35 dkg 35 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
10 dkg 10 dkg moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
3 3 větší jablka Jablko čerstvé 450 g
mleté vlašské ořechy Vlašské ořechy
hrst hrst rozinek namočených v rumu Rozinky
čokoláda na zdobení Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.