Nutriční hodnoty (Ořechovo jablečný srnčí hřbet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 422 kJ / 2 013 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,05 g |
| Tuky | 16,94 g |
| – nasycené | 4,26 g |
| – nenasycené | 8,67 g |
| –– mononenasycené | 3,82 g |
| –– polynenasycené | 4,85 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 22,20 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 119 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 403,31 g |
| – cukry | 160,41 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 35 dkg 35 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
| 10 dkg 10 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| mleté vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| hrst hrst rozinek namočených v rumu | Rozinky | |
| čokoláda na zdobení | Čokoláda mléčná 30% |