Nutriční hodnoty (Ořechovo jablečný srnčí hřbet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 422 kJ / 2 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,05 g |
Tuky | 16,94 g |
– nasycené | 4,26 g |
– nenasycené | 8,67 g |
–– mononenasycené | 3,82 g |
–– polynenasycené | 4,85 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 403,31 g |
– cukry | 160,41 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
35 dkg 35 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
10 dkg 10 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
mleté vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
hrst hrst rozinek namočených v rumu | Rozinky | |
čokoláda na zdobení | Čokoláda mléčná 30% |