Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie45 kJ /
11 kcal
Bílkoviny0,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky0,03 g
– nasycené0,01 g
– nenasycené0,01 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,01 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 ks jehněčí kotlety - T-bone steak Jehně hřbet
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
brambory Brambor zimní
olivový olej Olej olivový
čerstvý( sušený) tymián Tymián sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.