Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 217 kJ /
1 247 kcal
Bílkoviny29,53 g
– z toho živočišné bílkoviny20,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,20 g
Tuky86,78 g
– nasycené55,49 g
– nenasycené29,31 g
–– mononenasycené25,93 g
–– polynenasycené3,38 g
––– omega 30,55 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 227 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy85,72 g
– cukry30,49 g
––– laktóza26,49 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
250 ml 250 ml hovězího vývaru (dle potřeby) Vývar hovězí 250 ml
450 ml 450 ml mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 450 ml
100 ml 100 ml smetany na vaření 12% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
20 g 20 g másla na zjemnění (možno vynechat) Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.