

Bůček v pečícím sáčku
Suroviny
- 1 kg bůčku
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- koření na pečené maso
- paprika
Postup přípravy receptu
Bůček nakrájíme na plátky, osolíme, okořeníme.
Vložíme do sáčku, přidáme česnek a cibuli nakrájenou na kolečka.
Sáček dobře uzavřeme a dáme do pekáče.
Pečeme asi hodinu. Podáváme s knedlíkem a zelím.
Poznámka od kuchařky
http://dobrotynakazdyden.eu" target = "_blank">[ur...
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Bůček v pečícím sáčku
-
pokud jste nejedli delikatesu ,tak si dejte do sáčku vepřové koleno bez kosti, grilovací koření,cca 90min pečeme a pak nechat dojít tak 20min. to je bašta.Koleno je měkkoučké,šťavnaté,kam se hrabe ovar.
-
Pečící sáček je výborná věc, vynikající jsou v něm kuřecí spodní stehýnka. Cca 15 min.před koncem pečení sáček rozříznu, aby maso chytlo křupavou kůrku. I krkovička se v něm krásně upekla. Dávám za 1
-
U nás mají sáčky v drogerii.
Pekla jsem jen kuře zatím.Musí se to rozprostřít vedle sebe.Jinak to nebude mít tu kůrčičku,alespoň u nás tomu tak bylo.Manžel tvrdil,že mu to lépe chutná pečené bez sáčku.Já s dětmi jsme to zblajzly,ale je fakt,že jsme měla kuřecí stehýnka na sobě a ta spodní byla jen dušená,málo opečená.
-
Taký pekný bůček light...
-
Kadlíku - pečící sáček spolehlivě v dobrém papírnictví, ale mívají to i v Kauflandu, jak jsou domácí potřeby a balicí věci jako alobal, pečící papíry atd
Já v tom plastikovém ještě taky nepekla, v papírovém to je super
sretti - chce to prostě vyndat opatrně a nehýbat s tím, dokud pára sama neuteče, ale máš pravdu - opařenina je horší jak spálenina, hlavně to hojení
. Máš mít u sporáku třezalkový olej
Bůček nemá sice se zdravou výživou nic společného, ale když je tak dobrounký a křupavý, a vonííííí -
Lojza (neregistrovaný/á)
Ale ten plastik se nejí -
Bůček pečený jakkoliv je dobrý
+
-
+5
recept se mi líbí
pro JOSIFEK-kuře v papírovém sáčku dělávala i moje mamča,jen dávala do dvou sáčků.Já dělávám také,ale líp se propečou stehna,než celé kuře a opravdu je to dobrota -
Kde se to dá sehnat, ten pečící sáček????
Sice tomu nevěřím, ale zkusit bych to chtěl...
-
taky jsem to zkoušela v pytliku...ale v závěrečné fázi mě nějak neposlechla pára, vyklouzla poněkud dřív a pěkně jsem se na ruce opařila
..horší, než se polít horkou vodou
ale papání nebylo věru špatné...jen jsem jaksi pytlíkům verzus trouba, přestala nějak věřit -
jen tak-mezi nama, kdyz uz jde o to zdravi, tak ten bucek by se nemel jest vubec
, a je uz zanedbatelne, jestli se pece primo, nebo v sacku .... ten sacek je tam nejmin zavadny
-
Pro Lojzíka:
Tak zkus maso v papírovém sáčku.Dělám tak super kuře.Kuře osolím potřu olejem. Vložím do papírového sáčku, nafouknu a zavážu.Frknu to na plechu do el.trouby a počkám asi hoďinku.Sáček jen zčerná a ztvrdne jinak nic. Kuře je fantastické. -
Nádherný recept, zvlášť pro ty kdož mají rádi plastik. Ať mi nikdo neříká, že je tohle zdravé.
-
Jani, já jsem ten pytlík zatím zkoušela jen na kuřecí a bylo to skvělé. Teď jsou sáčky i na nějaká žebírka a kotlety se švestkama, tak časem postupně vyzkouším. Tvůj nápad s bůčkem se mi moc líbí.