Nutriční hodnoty (Bůček v jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 23 961 kJ / 5 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 262,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 249,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
| Tuky | 454,90 g |
| – nasycené | 120,20 g |
| – nenasycené | 238,30 g |
| –– mononenasycené | 193,40 g |
| –– polynenasycené | 44,90 g |
| ––– omega 3 | 1,99 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 750 mg |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 136,80 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 28,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg hezky prorostlého bůčku bez kosti | Vepřový bok | 1500 g |
| 250 g 250 g čerstvého křenu strouhaného | Křen čerstvý | 250 g |
| 600 ml 600 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 600 ml |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| sůl | Sůl mořská |