Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček v jogurtu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie23 961 kJ /
5 727 kcal
Bílkoviny262,50 g
– z toho živočišné bílkoviny249,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,00 g
Tuky454,90 g
– nasycené120,20 g
– nenasycené238,30 g
–– mononenasycené193,40 g
–– polynenasycené44,90 g
––– omega 31,99 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 750 mg
Sodík 2,29 g
Sůl1,90 g
Sacharidy136,80 g
– cukry50,00 g
––– laktóza28,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg hezky prorostlého bůčku bez kosti Vepřový bok 1500 g
250 g 250 g čerstvého křenu strouhaného Křen čerstvý 250 g
600 ml 600 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 600 ml
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.