Nutriční hodnoty (Bůček v jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 23 961 kJ / 5 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 249,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
Tuky | 454,90 g |
– nasycené | 120,20 g |
– nenasycené | 238,30 g |
–– mononenasycené | 193,40 g |
–– polynenasycené | 44,90 g |
––– omega 3 | 1,99 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 136,80 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 28,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg hezky prorostlého bůčku bez kosti | Vepřový bok | 1500 g |
250 g 250 g čerstvého křenu strouhaného | Křen čerstvý | 250 g |
600 ml 600 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 600 ml |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
sůl | Sůl mořská |