Nutriční hodnoty (Hubník z Jizerek a Krkonoš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 117 kJ / 1 223 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,26 g |
| Tuky | 36,92 g |
| – nasycené | 8,68 g |
| – nenasycené | 16,26 g |
| –– mononenasycené | 12,09 g |
| –– polynenasycené | 4,17 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 54,22 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 3,85 g |
| Sacharidy | 141,30 g |
| – cukry | 13,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 60 g 60 g sušených hub | Houby sušené směs | 60 g |
| 4 4 rohlíky (tvrdé) | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
| 1 hrst 1 hrst krupice | Krupice pšeničná hrubá | |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sádlo | Sádlo vepřové |